Vilmas
Tinahiggins
paul
robertsmith80
Nokas

Atsakomybės Apribojimas

GeraPazintis atsakomybės apribojimas:

Jei ieškote daugiau informacijos ar turite klausimų apie GeraPazintis atsakomybės atsisakymą, nedvejodami susisiekite su mumis el. paštu [email protected]

Visa šioje svetainėje pateikta informacija skelbiama sąžiningai ir tik bendram informaciniam tikslui. https://www.gerapazintis.lt/ nesuteikia jokių garantijų dėl šios informacijos išsamumo, patikimumo ir tikslumo. Bet kokie veiksmai, kuriuos jūs priimate informaciją rasite šioje svetainėje ( https://www.gerapazintis.lt/ ), yra griežtai savo pačių rizika. Besimokančiųjų pasaulis nebus atsakingas už jokius nuostolius ir (arba) žalą, susijusią su naudojimusi mūsų svetaine.

Mūsų svetainėje galite apsilankyti kitose svetainėse sekdami hipersaitus į tokias išorines svetaines. Nors mes siekiame pateikti tik kokybiškas nuorodas į naudingas ir etiškas svetaines, mes nekontroliuojame šių svetainių turinio ir pobūdžio. Šios nuorodos į kitas svetaines nereiškia rekomendacijos visam šiose svetainėse esančiam turiniui. Svetainių savininkai ir turinys gali pasikeisti be išankstinio įspėjimo ir gali įvykti prieš tai, kai turėsime galimybę pašalinti nuorodą, kuri galėjo būti "bloga".

Taip pat atminkite, kad kai išeinate iš mūsų svetainės, kitose svetainėse gali būti skirtingos privatumo politikos kryptys ir sąlygos, kurių mes negalime kontroliuoti. Prieš pradėdami bet kokį verslą ar įkeldami bet kokią informaciją, būtinai patikrinkite šių svetainių privatumo politiką ir jų "Paslaugų teikimo sąlygas".

Pritarimas:

Naudodamiesi mūsų svetaine, jūs sutinkate su mūsų atsakomybės atsisakymu ir sutinkate su jo sąlygomis.

Atnaujinimas:

Šis svetainės atsisakymas paskutinį kartą buvo atnaujintas 2023.12.22. Jei atnaujinsime, pakeisime ar padarysime kokių nors šio dokumento pakeitimų, šie pakeitimai bus aiškiai paskelbti čia.